www.hasaneroglu.com
Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi
www.hasaneroglu.com

15 Mayıs'ta iktidar millet olacak

İnegöl’de miting yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''15 Mayıs'ta iktidar millet olacak. İhmal edilenler, yok sayılanlar, mülakatta elenenler iktidar olacak. Ülkece ayağa kalkacağız.” dedi.

SİYASET 27.04.2023 19:00:00 0
15 Mayıs

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler öncesi İnegöl’e gelen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, büyük bir coşkuyla karşılandı. 

''15 Mayıs'ta iktidar millet olacak”

“15 Mayıs’ta iktidar millet olacak, siz iktidar olacaksınız. Gençler iyi dinleyin ihmal edilenler yok sayılanlar mülakatta elenenler iktidar olacak. Ülkece ayağa kalkacağız. Devlet ne demek biliyor musunuz? Devlet vatandaşa gücünü gösteren değil sevgisini şefkatini gösterendir. Devlet milletine hizmet edendir biz bunu başlatacağız. Ekonomide eğitimde sağlıkta büyük atılımlar yapacağız. Tek tek bütün şehirlerimizin sorunlarına değineceğiz.”

“İnegöl bütün imkânlara sahip olmalı”

“İnegöl resmen bir büyük bir şehir olmayabilir ama fiilen büyük bir şehirdir.” Diyen İmamoğlu, “İnegöl bütün imkânlara sahip olmalıdır. Millet İttifakı iktidarında İnegöl modern bir şehir anlayışına sahip olacak.  Eğitimde sağlıkta gelir dağılımda adaleti yaşatacağız. İnegöl’ün dünya çapında fuar yapması elzemdir. İnegöl’ün ayrı zamanda tarım alanları geliştirilmesi ve gerçek hüviyetinde korunması lazım. İnegöl’ün çiftçisi tarlasını satmak zorunda kalmayacak. İnegöl depreme güvenli bir şehir hale getireceğiz. İnegöl’ün esnafını ve sanayicisinin markalaşmamasında katkı sunacağız. İnegöl’deki işçilerin çalışma alanında yardımcı olacağız. İnegöllülere sosyal konutlar için fırsatlar oluşturacağız. İnegöl’e Bursa’ya hakimiz. Millet ittifakında seçeceğiniz milletvekilleriyle İnegöl için Bursa için çalışacağız. Hep birlikte çok güzel işler başaracağız.” 


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °