Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

MADALYALI SPORCU MUHTAR ADAYI

16 branşta antrenörlüğü bulunan şampiyon sporcu Zekeriya Kara, 31 Mart’ta yapılacak Yerel seçimlere mahallesi Turgutalp’e muhtar aday oldu.

GÜNCEL 13.03.2024 14:25:00 0
 MADALYALI SPORCU MUHTAR ADAYI

31 Mart mahalli seçimlerine günler kala belediye başkan adayları ve muhtar adayları çalışmalarını sürdürüyor. 

Bir çok mahallede mevcut muhtarlar yeniden aday olurken, mahallelerinde hizmeti yeterli bulmayan bir çok isim de adaylığını duyurdu.

2019 yerel seçimlerinde Turgutalp Mahallesinde muhtar adayı olan Zekeriya Kara,adaylığını açıklayarak şunları söyledi. “Geçtiğimiz yerel seçimlerde mahallemde yetersiz hizmetin olduğunu tespit etmiş ve mahalle sakinlerinin de telkinleriyle aday olmuştum. O dönemde mevcut muhtarımız “bu son seçimim, bir daha aday olmayacağım” diyerek mahalle sakinlerinden son bir kez daha destek istemişti. Ancak gel gör ki, ilerlemiş yaşına rağmen kendisine bir ağabey olarak saygımız sonsuz, ancak bu durum nereye kadar devam edecek. Sadece muhtarlık seçimlerinde değil, her alanda genç dinamik ve vizyonu olan insanların işbaşına gelmesi gerekiyor. Ben bu seçimlerde halkımızın karşısına bir kez daha çıkarak mahallemizde hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum  Gençlerin boş vakitlerini değerlendireceği spor alanlarının yanı sıra, kabiliyetlerine göre onları yönlendirmek süretiyle en azından bir branşta eğitim vermek ve onları başarıya götürmenin yollarını aracayım. Zeka Eğitim Ve Spor Kulübü kurucu üyesi olarak muhtar seçildiğimde ilk yapacağımız işlerin başında mahallemizdeki tüm genç kardeşlerimizi kulüp bünyesinde toplayarak, onları hem kötü alışkanlardan koruyacak, hem de sağlıklı birer birey olmalarını sağlayacağız. Mahallemizdeki tüm vatandaşlarla özel olarak belirleyeceğimiz günlerde bir araya gelerek istişare yapmak sorunları olanları da çözüm amaçlı ilgili kurumlara ileteceğiz. İhtiyaç sahibi aileler ve yine üniversitede okuyan gençlerimize burs bulma konusunda elimizden geleni yapacağız. Bunlar oturan hiçbir şey yapmayan, gününü gün eden tüm muhtarların yapması gereken şeyler. Ancak muhtarlık makamı artık klasik bir hal almış. İşlevini yitirmiş gelenin keyif sürdüğü bir makama dönüşmüş. Biz bu algıyı yapacağımız çalışmalarla yıkmak istiyoruz. Bu algıyı yıkmak içinde Sevgili Turgutalp Mahallesi sakinlerinden bu seçimlerde değişime hazır olmalarını ve çıktığımız bu yolda desteklerini vermelerini bekliyoruz. 31 Marta yepyeni bir anlayışla Turgutalp’a hizmete hazır olsunlar. Şimdiden mahallemize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı. 


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °