www.hasaneroglu.com
Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi
www.hasaneroglu.com

Adalet ve Eşitlikle Yönetilmedikçe Çözülmeyecek Sorun Yok

İBB Başkanı İmamoğlu ve Başkan Yüksel, Kartal’da Devam Eden Altyapı Çalışmalarını İnceledi

SİYASET 23.11.2022 17:48:00 0
Adalet ve Eşitlikle Yönetilmedikçe Çözülmeyecek Sorun Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile beraber, Kartal Uğur Mumcu Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi.

Şehit Turan Damgacı Sokak’ta yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan İBB Başkanı İmamoğlu, “Bu şehir, hep beraber adaletle, eşitlikle yönetildikçe çözülmeyecek sorunu yok. Yapılmayacak işi yok.” diye konuştu.

“Şu an Kartal’ın tüm mahallelerinde; hem yağmur suyu kanalı çalışmalarımız, hem atık suyu çalışmalarımız devam ediyor. Uğur Mumcu'da hem sel görüntülerini önlerken, hem de artık pis sular ve atık su denizle buluşmayacak. Kolay bir iş değil, çok zahmetli bir iş. Bazen sizi yoruyoruz. Ama Kartal’da ilk defa görüyorsunuz bu çalışmaları. Kartal halkı adına, bu çalışmaların talimatını veren, emeği geçen ve yerinde de inceleyip sıkı takibini yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

“Suyun Partisi Olmaz, Suyun Siyaseti Hiç Olmaz”

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşmasını, kendisini dinleyen vatandaşlara daha kolay ulaşabilmek için, alanda çalışan ekskavatör üzerine çıkarak gerçekleştirdi.


Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °