www.hasaneroglu.com
Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar
www.hasaneroglu.com

'Alper Taban istifa edecek mi'

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban´ın belediye çalışanlarının siyasi propaganda yaptığını ispat etsinler istifa ederim sözü üzerine, belediyenin memur kadrosunda bulunan Eşref Yiğit´in AK Parti seçim çalışmalarına katıldığı

22.03.2019 18:36:25 0

İnegöl Belediyesi memurlarından Eşref Yiğit´in kırsal mahallelerde yaptığı çalışmalarda AK Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban´ın propagandasını yaptığının fotoğraflarını paylaşan İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, Başkan Alper Taban´ı istifaya davet etti.

'Alper Taban sözünü tutmalı'
Konuya ilişkin yaptığı açıklamada Başkan Taban´ın ispatlasınlar istifa ederim sözlerini hatırlatan Özdemir “Bu konunun artık tartışılacak bir tarafı kalmamıştır. Yasa hükümleri de son derece açıktır, Alper Taban´ın ifadeleri de son derece açıktır. Bu halkın ödediği vergilerle maaş alan insanların, Sayın Alper Taban´ın kişisel siyasi girişimine hizmet ediyor olmasını, İnegöl halkı ne kabul eder, ne de bu durumu içine sindirebilir. Sayın Alper Taban´ın kaybedeceği seçim dışında, toplumsal algısında da kayıplar yaşamaması adına, en kısa sürede verdiği sözün arkasında durmasını, İnegöl Belediye Başkanlığı görevinden, seçime 10 gün bile kalsa ayrılarak kamuoyu vicdanını rahatlatmasını bekliyoruz. Ayrıca hukukçu arkadaşlarımızın yüksek seçim kurulu nezrinde gerekli başvuru ve girişimleri de başlatmış olduklarını belirtmek isteriz. Sayın Alper Taban´ı İnegöl adına son görevine çağırıyor ve istifaya davet ediyoruz” dedi.


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °