www.hasaneroglu.com
Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma
www.hasaneroglu.com

İki İnegöllü Kuruluş Osman´da oynadı

Ekranların en çok izlenen dizilerinden Kuruluş Osman dizisinde Organgazi´yi canlandıran Aybars Kartal Özson ve İnegöl Manav Yörük Muhacır Dernekleri Federasyon Teşkilat Başkanı İbrahim Ertaş, bu akşam yayınlanacak bölümde ekranlarda ol

KÜLTÜR SANAT 18.05.2022 17:27:12 0
İki İnegöllü Kuruluş Osman´da oynadı

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20:00´da ekranlara gelecek. Heyecanla takip edilen dizide Osmangazi´nin oğlu Orhangazi´yi Aybars Kartal Özson canlandırıyor. Çocuk yaşta başarıyı yakalayan Aybars Kartal Özson, Bulgaristan´dan İnegöl´e, ardından İstanbul´a taşınan bir ailenin çocuğu. 18 Mayıs 2008 yılında İstanbul´un Üsküdar ilçesinde dünyaya gelen Aybars Kartal Özson, ailesi tarafından ajansa yazdırıldıktan sonra, bir reklam filminde oynamış (milupa kaşık maması 2009) ve 3 yaşındayken de başrolde Bülent İnal ve Çetin Tekindor´un bulunduğu ve Star Tv de yayınmlanan Bir Çocuk Sevdim isimli dizide Hasan karakterini canlandırmıştır.

Riva´da çekimleri devam eden dizinin bu akşamki bölümünde ise İnegöl Manav Yörük Muhacır Dernekleri Federasyon Teşkilat Başkanı İbrahim Ertaş´ta rol aldı. Ertaş´ın, filmde Alp başını oynadı ve ilerleyen bölümlerde  de sahne alacağı öğrenildi.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °