www.hasaneroglu.com
Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN AYDIN, ATİLLA ÖDÜNÇ´Ü AĞIRLADI

Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın´ı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Fahrettin Uludağ ve yönetimi, Orhangazi Belediye Başka

3.09.2020 11:39:52 0
BAŞKAN AYDIN, ATİLLA ÖDÜNÇ´Ü AĞIRLADI

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “  Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ederken Tüm Ak Parti Milletvekillerimiz bizleri sık sık ziyaret ederek hem hatırımızı soruyor hemde ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıyorlar. Orhangazi İlçemizin her alanda gelişmesi amacıyla her türlü desteklerini verdiklerini ifade eden Aydın, Bugüne kadar kapılarını çaldığımız her milletvekillerimiz sorunlarımız için her zaman çözüm noktasında bizlerin yanında olarak yardımcı oldular.

Başkan Aydın hazırladığı dosyayı Milletvekili Ödünç´e teslim etti

Belediye Başkanı Bekir Aydın Orhangazi´ye hizmet noktasında merkezi hükümetin desteklerinin olduğunu belirterek bazen yerel yönetimlerin yetişemediği alanlara merkezi hükümetimiz her zaman desteklerini esirgemediler. Bizler de ilçemiz adına yapılmasını planladığımız hizmetlerimizin ve taleplerimizin olduğu dosyamızı Bursa Ak Parti Milletvekili Atilla Ödünç´e teslim ettik. Dosyamızı teslim ederken kendilerini konular hakkında bilgiler de verdik. Sıfır atık projesi kapsamında kompost makinesi ve ekipmanlarından, Bisiklet yolu projesi ve diğer çevre projelerimiz ile ilgili taleplerimiz oldu. Özellikle Süpürgelik mevkiinde yeni sanayi alanları ile oluşturulması ile ilgili talep ve arkasındaki kısımda küçük sanayi oluşturabilecek alan talebimiz oldu. İznik gölümüzü eski görünüme kavuşması adına verdiğimiz önemi vekilimize ifade ederken bu konuda çalışmaların yapılması talebinde bulunurken, ılıpınar´ın tarihi dokusunu koruyacak bir şekilde çevresinde düzenleme yapılması konusunda dosyamızı vekilimize teslim ettik” dedi.

 Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç “ Bizler milletin vekiliyiz. Her alanda hizmet noktasında yerel yönetimlerimizin her zaman yanında yer aldık. Bugünde Orhangazi Belediye Başkanımız Bekir Aydın makamında ziyaret ederek ilçe genelinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında kendisinden bilgiler aldık ve her türlü desteklerimizi vereceğimizi ifade ettik.Belediye Başkanımızın bizlerden taleplerini içeren dosyamızı alarak ilgili bakanlıklarımıza teslim edeceğiz ve taleplerin takipçisi olacağız. Ben inanıyorum ki Teşkilatımız ve Belediyemiz ile birlikte İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet noktasında her zaman yanlarında olacaktır” dedi.

Bursa Ak Parti Milletvekili Atilla Ödünç Orhangazi´deki ziyaretleri sırasında Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı´yı makamında ziyaret ettikten sonra Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanlığı binasını ziyaret ederek teşkilat ile sohbet etti, ardından Orhangazi Belediyesine gelerek Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın´ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sonrası Ak Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç Orhangazi´den ayrıldı.

 


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °