Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Başkan Aydın Sulama Birliğini Ziyaret Etti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu ve yönetimi, Orhangazi Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte İznik Gölü Keramet Sulama Birliği Başkanı Erhan Güneş´i ziyaret etti.

BELEDİYELER 5.07.2021 15:32:05 0
Başkan Aydın Sulama Birliğini Ziyaret Etti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “  Orhangazi Ak Parti İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu ve yöneticileri, Başkan Yardımcılarımız ile birlikte İznik Gölü Keramet Sulama Birliği Başkanı Erhan Güneş´i makamında ziyaret ettik. Gölyaka, Akharem Orhangazi2 sulama projesi kapsamında çalışmalar hakkında birlik başkanımızdan bilgiler aldık. İlçemizin tarımsal arazilerinin verimini hepimiz çok iyi biliyoruz. Dutluca hattında çalışmaların devam ettiğini ve 15 gün içerisinde tamamlanacağını ifade etti. Keramet pompa sulama rehabilitasyon hakkında bilgiler aldık.

 

Sulama sezonu başladı

 

Orhangazi ilçemizde arazilerin özellikle yaz aylarında suya daha fazla ihtiyaç duyduğu her noktada İznik Gölü Keramet Sulama Birliği tüm hazırlıklarını tamamladı. Yazlık sulama sezonuna hiçbir vatandaşımızın mağdur kalmaması açısından hazırlıklarını tamamladı. Bu konuda en değerli olan şeyimiz sulama sistemlerimiz. Bu alanlarda çalışmalarımızı tamamlayarak sulama sezonunda sıkıntılar yaşamamak adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Çiftçilerimizin verim kaybına uğramadan kaliteli ve bol ürün mahsulü almasını sağlamak adına yapılan tüm çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °