Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Başkan Dündar´dan kent konseyine ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda Osmangazi Kent Konseyi Başkanı seçilen Erol Bodur´a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

12.11.2019 11:41:29 0
Başkan Dündar´dan kent konseyine ziyaret

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Erol Bodur ve yürütme kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Osmangazi´nin gelişimi ve kalkınması için Osmangazi Kent Konseyi´ni çok önemli bulduklarını ifade eden Başkan Dündar, Kent Konseyi´nden beklentilerini Başkan Bodur ve yürütme kurulu üyeleriyle paylaştı. Osmangazi´de başarılı çalışmaları el ele vererek ortaya koyacaklarını söyleyen Dündar, “Yerel kalkınmanın sağlanmasında kent konseyi büyük önem taşımaktadır. Kent Konseyi´nin bu dönemde sesini çok daha iyi noktalarda duyuracak hizmetler yapacağına inancımız tam. Osmangazi Kent Konseyi´ne her zaman destek vereceğiz. Yeni projeler ile ilçemiz için çalışmalar bütün hızıyla devam edecek” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Erol Bodur da, Başkan Dündar´a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °