Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Erdem yabancı öğrencileri ağırladı

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Şahinkaya 2. Uluslararası Gençlik ve Kültür Festivali´ne katılmak için 7 farklı ülkeden Bursa´ya gelen gençleri makamında ağırladı.

17.05.2019 14:15:45 0
Başkan Erdem yabancı öğrencileri ağırladı

Şahinkaya 2. Uluslararası Gençlik ve Kültür Festivali´ne katılmak için farklı ülkelerden Bursa´ya gelen gençler, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem´i ziyaret etti. Halk Evi´nde gerçekleşen ziyarette Azerbaycan, Makedonya, Sırbistan, Polonya, Bulgaristan, Romanya ve Arnavutluk´tan gelen öğrenciler, öğretmenleri ile Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Şahinkaya yer aldı. Nilüfer Belediyesi olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı´nı içine alan tarihlerde Nilüfer Uluslararası Spor Şenlikleri´ni düzenlediklerini hatırlatan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Gençler ve çocuklarla gerçekleştirdiğimiz bu şenlikler için yurt dışındaki kardeş kentlerimizden çok sayıda sporcuyu Nilüfer´de ağırladık. Bu kapsamda sizleri misafir etmek de bizlere büyük mutluluk verdi” diye konuştu. Başkan Turgay Erdem, gençlere başarı dileklerini ileterek, günün anısına hediyeler verdi.

Bursa ve Nilüfer´de olmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getiren gençler de, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem´e teşekkür ederek, kendi ülkelerinin sembol ürünlerini hediye ettiler.


Perşembe 23.4 ° / 12.8 °
Cuma 25.1 ° / 14.6 °
Cumartesi 17.2 ° / 14.3 °