www.hasaneroglu.com
Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi
www.hasaneroglu.com

Bursa siyasetine bir İnegöllü daha...

Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ tarafından 24 Ağustos´ta kurulan Zafer Partisi geçtiğimiz hafta Bursa 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Yapılan kongrede il başkanlığı görevine Adem ŞİMŞEK seçildi. Şimşek, teşkilatlardan sorumlu başkanlık

SİYASET 7.06.2022 11:45:17 0
Bursa siyasetine bir İnegöllü daha...

Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ tarafından 24 Ağustos´ta kurulan Zafer Partisi geçtiğimiz hafta Bursa 1. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Yapılan kongrede il başkanlığı görevine Adem ŞİMŞEK seçildi. Şimşek, teşkilatlardan sorumlu başkanlık görevine İnegöl siyasetinin yakınen tanıdığı Varol ÖZBEK´i atadı.

Teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcılığına getirilen ÖZBEK´e parti rozetini Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ taktı. Varol ÖZBEK yaptığı açıklamada kendisini bu göreve layık gören Genel Başkan Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ´a, il başkanı Adem ŞİMŞEK´e, partinin kuruluş aşamasından beri birlikte çalıştığı genel idare kurulu üyeleri Bayram KAZANCI ve Mahmut KARAYA teşekkür etti.

Özbek, “Bugüne kadar vatandaş, stk temsilcisi veya esnaf olarak her zaman doğrunun, haklının ve hakkın yanında olduk. Doğruları söyledik ve gerçeği anlattık. Ülkemizin geldiği nokta aşikar, ekonomik sıkıntılarla beraber mevcut hükümetin istikrarsızlığı yüzünden memleketimiz her geçen gün geriye ve daha kötüye gitmektedir. Çıkmaza sürüklendiğimiz bugünlerde  siyasi bir kimlikle vatandaşımıza doğruyu anlatmak, haklıdan yana olmak için bu yola girdik. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hep doğruyu söyleyeceğiz.  Zafer Partisi olarak halkımızın sorunlarının giderilmesi için tüm enerjimizle çalışmalarımıza başlamış bulunuyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda vatandaşlarımızla bir bütün olarak saygı, sevgi çerçevesinde çalışacağımıza söz veriyoruz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu karanlık günlerin hep birlikte aşılacağına inanıyoruz.' dedi.

 


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °