Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bursa´da öğrencilerin kayak heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, daha önce Uludağ´a hiç çıkmamış ve kayak yapmamış 17 ilçedeki 700 öğrenciyi Uludağ´da kayak sporu ile buluşturuyor.

SPOR 12.01.2022 18:11:51 0
Bursa´da öğrencilerin kayak heyecanı

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ‘sporu tabana yaymak ve gençleri spor yapmaya teşvik etmek hedefiyle´ düzenlenen ‘Büyükşehir Okul Spor Etkinlikleri´ kapsamında uygulanan kayak eğitim projesi, renkli görüntülere sahne oluyor. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 17 ilçede Uludağ´a hiç çıkmamış ve kayak yapmamış öğrenciler arasından seçilen çocuklar, teleferikle Uludağ´a çıkıp kayak yapmanın mutluluğunu yaşıyor. 20 Ocak tarihine kadar devam edecek etkinlikte, belirlenen okullardan 40´ar öğrenciye uzman eğitmenler tarafından kayak eğitimleri veriliyor. Temel kayak eğitiminin ardından serbest zaman etkinlikleri ile karın tadını çıkaran öğrenciler, Uludağ´da eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşıyor.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, ilk kez Uludağ´a çıkıp kayak öğrenen öğrencilerin sevincine ortak oldu. Okul sporları etkinliğinin ‘çocukların sporla buluşması adına´ çok önemli olduğunu belirten Yıldız, Uludağ´da düzenlenen kayak eğitimlerinden 17 ilçedeki 700´e yakın öğrencinin yararlanacağını söyledi.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °