www.hasaneroglu.com
Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi
www.hasaneroglu.com

DOĞASEVERLERİN TUTKUSU LUXERVAN

2022 yılında İnegöl Hamzabey OSB’de üretime geçen LUXERVAN Karavan, doğaseverlerin ve tatilcilerin en çok tercih ettiği bir marka haline geldi.

İŞ DÜNYASI 21.12.2023 17:31:00 0
DOĞASEVERLERİN TUTKUSU LUXERVAN

 

2022 yılında İnegöl Hamzabey OSB’de üretime geçen LUXERVAN Karavan, doğaseverlerin en çok tercih ettiği marka haline geldi. Üretim kapasitesini her geçen gün arttıran LÜXER karavan, yaz ayına özel yeni modelleri ile doğaseverlerin ve tatilcilerin ilgi odağı olacak.

İnegöl’de 2022 yılında üretime başlayan LUXER Karavan Genel Müdürü Ülkü Kocaoğlu, “2022 yılında 5000 metre kapalı alanda kurulan firmamız, yıllık ortalama 500 adet çekme karavan üretimi yapıyor. Çekme karavan adından da anlaşılacağı üzere motorlu taşıtlar tarafından çekilerek götürülebilen ve karavan içinde yaşamak için gerekli ekipmanların barındırıldığı karavan tipidir. Karavanlarımız 750 KG altı ve 750 Kilogram üzeri olmak üzere iki türlü üretilmektedir. 750 KG altı olan çekme karavanlarda mobilya, ocak, yatak, masa, tuvalet, duş gibi insan için yaşamsal ihtiyaçları kapsayan bir konsepti içermektedir. 750 KG altı karavanlar vergiye tabi değildir ve B sınıfı ehliyet ile kullanılmaktadır" dedi.

FUARALARA KATILDIK

Firma olarak yurtiçi ve yurt dışı fuarlara da katılım sağladıklarını kaydeden Kocaoğlu, “7 Aralık tarihinde İzmir kamp karavan ve yine eş zamanlı olarak düzenlenen Ankara’da karavan fuarına katıldık. 6 ocak 2024 tarihinde TÜYAP’ta düzenlenecek uluslararası kamp karava fuarına da katılacağız. Avrupa standartlarında tüm belgeleri alınmış ürünlerle üretilen karavanlarımızı bu fuarda da doğaseverlerle buluşturarak ülkemizin ihracatına katkı sağlamak arzusundayız. Henüz 1 yıllık bir firma olmaması rağmen kısa sürede ciddi bir ivme yakaladık. Karavan tutkunları için luxervan karavanları tercih edilen ve tavsiye edilen karavanlar arasına girmeyi başardı. İnşallah önümüzdeki yıl kapasitemizi arttırarak daha çok istihdam sağlamak istiyoruz. Karavan tutkunlarını üretim tesislerimize bekliyoruz.” dedi.


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °