www.hasaneroglu.com
Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi
www.hasaneroglu.com

Eğitim yardımları yandaşlara gitti iddiası!

İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, eğitim yardımlarının mahalle temsilcileri aracılığı ile partililere dağtıldığını öne sürdü.

SİYASET 13.09.2022 15:30:00 0
Eğitim yardımları yandaşlara gitti iddiası!

Türkoğlu açıklamasında şu sözlere yer verdi. “Ramazan ayında AKP’nin parti olarak verdiği Bursa ve ilçelerindeki iftarların maliyetini karşılayarak yaptığı partizanlıkla tepki toplayan Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, şimdi de eğitim yardımı çeklerini yine büyük çoğunlukla AKP’li ailelere dağıttığı ortaya çıktı. Toplam tutarı 6 milyon TL’yi bulan 60 bin adet eğitim yardımı çekinin muhtarların belirlediği listeler yerine, AKP’nin mahalle temsilcilerinin hazırladığı listelerdeki partililere dağıtılmasına sert tepki gösteren İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, “Vatandaşlar arasında ayrımcılık yapmak, kendinden olmayanları ötekileştirmek, bunların topunun fıtratında var. Sayın Aktaş’ın, ‘Bizden olmayanlara su yok!’ anlayışını şiddetle kınıyorum. Bunun adı tek kelimeyle vicdansızlıktır” dedi.

Çok sayıda mahalle muhtarının bu adaletsizliğe adeta isyan ettiğine değinen Başkan Türkoğlu, ‘Mahallemizde Büyükşehir Eğitim Çekleri dağıtımı Ak Parti mahalle temsilcisi aracılığı ile yapılmaktadır, muhtarlığımızla bir alakası yoktur. Mahalle halkımızın bilgisine arz ederim’ diye haykıran muhtarımızın haklı isyanını Bursalı hemşehrilerimizin vicdani takdirlerine sunuyorum” şeklinde konuştu.


Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °