Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Gelecek Partisi´nden üçüncü ittifak açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu´nun DEVA Partisi ve İYİ Parti liderleri Babacan ve Akşener ile birlikte üçüncü bir ittifak istediği iddiasına yanıt Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan´dan geldi.

SİYASET 28.01.2022 17:26:08 0
Gelecek Partisi´nden üçüncü ittifak açıklaması

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu´nun DEVA Partisi ve İYİ Parti liderleri Babacan ve Akşener ile birlikte üçüncü bir ittifak istediği iddiasına yanıt Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan´dan geldi. Özcan, ´´Son günlerde Sn.GenelBaşkanımız´ın yürüttüğü siyasi görüşmelerle ilgili olarak yayılan bazı kulis haberleri gerçeklikten uzaktır´´ dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, liderlerle görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor. Yoğun görüşme trafiği Ankara kulislerini hareketlendirirken, geçtiğimiz günkü Davutoğlu´nun DEVA Partisi lideri Babacan ile görüşmesi sonrası ´´üçüncü ittifak´´ iddiası ortaya atılmıştı.

Cumhuriyet gazetesi´nin Davutoğlu´nun Babacan ve Akşener ile birlikte üçüncü bir ittifak kurmak istediğini öne sürdüğü o haberde, “Ahmet Davutoğlu´nun, Ali Babacan ile görüşmesinin ardından yaptığı açıklamanın perde arkasında üçüncü ittifak arayışı olduğu ortaya çıktı. Davutoğlu´nun, İYİ Parti´yi de yanına alarak Millet´ten bağımsız üçüncü bir ittifak kurmak istediği belirtildi” ifadelerine yer verildi.

´´GERÇEKLİKTEN UZAKTIR´´

Cumhuriyet´in iddiasına yanıt ise Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan´dan geldi. Özcan, iddiaları yalanlarken, şu ifadeleri kullandı:

´´Son günlerde Sn.GenelBaşkanımız´ın yürüttüğü siyasi görüşmelerle ilgili olarak yayılan bazı kulis haberleri gerçeklikten uzaktır. Samimiyetle ülkemizin içinde bulunduğu durumdan çıkış yönünde ortak bir tavır için çaba sarfedilmektedir.´´

 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °