Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

İnegöl Belediyesi’nden Emekli Olan Personele Vefa

İnegöl Belediyesi’nde 2023 yılında emekli olan personeller için veda programı düzenlendi. Şehre ve kuruma kattıkları değer için personellere teşekkür eden Belediye Başkanı Alper Taban, her bir personele plaket takdiminde bulundu.

GÜNCEL 28.12.2023 16:50:00 0
İnegöl Belediyesi’nden Emekli Olan Personele Vefa

İnegöl Belediyesi’nde 2023 yılı itibariyle; memur, kadrolu işçi ve şirket personeli olarak çalışan toplamda 95 kişi emekli oldu. Yıl içerisinde farklı zaman dilimlerinde emekli olan personele yönelik İnegöl Belediyesi tarafından veda programı düzenlendi. Bugün 14.30’da Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde gerçekleştirilen veda programında, Belediye Başkanı Alper Taban da hazır bulunarak personelle bir araya geldi.
“YAPILAN HER ÇALIŞMANIN ARKASINDA SİZİN EMEĞİNİZ VAR”
Aynı zamanda bir vefa örneği olarak personellerin onure edildiği organizasyonda, Başkan Alper Taban emekli olan çalışanlara hitaben kısa bir selamlama konuşması yaptı. Başkan Taban, “Birlikte çalıştık, şehrimize fayda sağlamaya gayret ettik. Bu süreçte mutlaka hata ve eksikler olmuş olabilir. Bilerek yapılan bir şey olmaz ancak kurum büyük olunca ister istemez zorluklar olabiliyor. Bizden yana ne hakkımız varsa helal olsun. Nihayet itibariyle kurumlar, mekanlar bunlar yerinde kalan, bizler ise gelip geçenleriz. Sizlerin bizlerden fazla emeğiniz var. Başladığınız günden bu yana pek çok belediye başkanları gördünüz. Kurumda asıl olan sizlersiniz. Bizlerin görevi zaman olarak daha kısıtlı. Siz bu işi bir meslek olarak icra ediyorsunuz. Ben şehrimize kattığınız değerden dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu işin vitrininde olan, eline mikrofonu alan kişiyiz. Ancak arka planda sizlerin emeği ve gayreti var. Cenabı Allah bundan sonraki yaşamınızda da başta sağlık ve gönlünüzden geçen güzellikleri nasip etsin” dedi.

Konuşma sonrası personeller sırayla sahneye davet edildi. Burada Başkan Alper Taban personellere tek tek plaket takdimi gerçekleştirdi. Günün anısına personellere hediye takdimi de yapıldı. Toplu hatıra fotoğrafıyla program sona erdi.


Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °