Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

İnegöl’e hizmet değil hezimet geldi

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen ‘Her Mahalle Bir İnegöl’ programlarında mahalle sakinlerine seslenen İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, büyükşehir yasasını sert dille eleştirmeye devam ediyor.

SİYASET 27.09.2022 15:27:00 0
İnegöl’e hizmet değil hezimet geldi

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı, “Her Mahalle Bir İnegöl” konseptiyle başlattığı mahalle programlarına bu hafta Alanyurt bölgesindeki Yeni ve Fatih Mahallelerinde devam etti.

“Üzülerek söylüyorum, haklı çıktık”

Programda açılış konuşması yapan Eroğlu, “ Bundan 10 sene önce büyükşehir belediye yasası çıktı. O günün siyasileri esnafı gezerek, büyükşehir yasasıyla hizmetlerin daha kapsamlı ve daha konforlu olacağını anlattılar. Bizler de aynı günlerde büyükşehir belediye yasasının İnegöl’e hizmeti değil, hezimeti getireceğini ifade etmiştik. Aradan geçen 10 yıldan sonra üzülerek ifade ediyorum ki, haklı çıktık. Bugün İnegöl’de bulunan caddelerimizden büyükşehir belediyesi sorumlu. Böyle bir anlayış ve zihniyet bu şehre nasıl hizmet edebilir? Bu bölgede, ve önümüzdeki caddelerde sabah 8’de, akşam 18.00’da çocuklarımız karşıdan karşıya araç yoğunluğundan geçemiyor. İdarecilerimiz de buna göz yumuyor. Alanyurt bölgemizde içme suyu ve ulaşımla ilgili büyük sorunlar var. Bu sorunlar aslında büyükşehir belediye yasasının İnegöl’de hiçbir soruna çözüm olmadığının göstergesidir. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °