Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

İnegölspor zorlu virajda

2.LİG Kırmızı Gruptaki temsilcimiz İnegölspor, bugün deplasmanda Çorumspor´un konuğu olacak.

SPOR 4.12.2021 14:16:14 0
İnegölspor zorlu virajda

2.lig Kırmızı Grupta 16. Hafta karşılaşmaları bugün oynanacak 10 karşılaşma ile tamamlanacak. Ligde ardı ardına aldığı galibiyetlerle moral bulan bordo beyazlılar zorlu maçta Çorumspor´un konuğu olacak.

Çorum Şehir Stadında saat 13:00´da başlayacak karşılaşma evsahibi ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Karşılaşmayı Erdem Mertoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise  Servet Bozkurt ve İsmail Ertunç yapacak. GÖKHAN ÖZBULUT ise 4. Hakem olarak görev alacak.

Hafta arası Çorum maçı hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdüren bordo beyazlılar da sakatlıkları yeniden nükseden Ersel ve Ogün´ün durumu maç  saati belli olacak.

Karşılaşma öncesi son antrenmanını tesislerde yapan bordo beyazlılar, Çorum maçından da puan yada puanlar almak istiyor.

ÜZERİNE KOYARAK GİTMEK İSTİYORUZ

Teknik Direktör Şaban Yıldırım, “Her maç çok önemli ve çok ciddi rakiplere karşı oynuyoruz. Çorum´da ciddi yatırım yapmış bir takım. Deplasmanda oynayacağız. Oyunumuzda mümkün mertebe daha iyiyi arıyoruz ve geldiğimiz yerin hemen üstüne çıkmaya çalışıyoruz. Oyun olarak biraz daha üzerine koyarak gitmek istiyoruz. Odaklandığımız şey bu. Maçları kazmış olmak çok güzel. Çünkü bu bize daha öncede dediğim gibi hem moral hem de zaman kazandıran bir şey. Çorum maçında da geçen maçtan daha iyi olmaya çalışacağız. Aynı zamanda da tabiî ki bir lig maçı oynuyoruz. Yani puan maçı oynuyoruz. Bunu unutmadan sahaya çıkacağız. Ersel ve Ogün aramıza dahil oldular. Fakat dün sakatlıkları tekrar nüksetti. Bugün onların son durumlarına bakacağız. Maç saatine kadar durumları belli olur diye düşünüyorum.”

 

 


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °