www.hasaneroglu.com
Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar
www.hasaneroglu.com

İnegölspor kazanmasını bildi 2-0

Sahasında Isparta 32Spor ile karşılaşan bordo beyazlılar, rakibini 2-0 yenmeyi başardı.  Bordo beyazlıların oldukça zorlandığı karşılaşmada taraftarlar,  Teknik Direktör Şaban Yıldırım’ı istifaya çağırdı.

25.09.2022 14:58:00 0
İnegölspor kazanmasını bildi 2-0

Ligde istenilen sonuçlara bir türlü alamayan bordo beyazlılar kritik maçta, Isparta 32 Spor’u 2 golle geçti. Ligin ilk 5 haftasında 1 galibiyeti 3 mağlubiyeti bulunan bordo beyazlılar , 6. Hafta maçında sahasında Isparta32Spor ile karşılaştı.

Cumartesi günü saat 16:00’da başlayan karşılaşmayı Ayberk Demirbaş, Uğur Önay ve Melih Kurtuluş hakem 3’lüsü yönetti.

İnegölspor’un mutlak galibiyet parolası ile çıktığı karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi 0-0. Karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıya oranla daha etkisi bir futbol ortaya koyan bordo beyazlılar, 70. dakikada aradığı golü Ömer Faruk Ermeç ile buldu. 1-0. Golün ardından rakip kalede ataklarını sürdüren İnegölspor,  75’de Bahadır Taşdelen ile skoru 2-0’a getirdi. Karşılaşma bordo beyazlıların 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

MAÇTA GERGİN ANLAR YAŞANDI

İlk yarısı golsüz biten ve ikinci yarıda rakip kaleye gitmekte oldukça zorlanan İnegölspor’da taraftarlar Teknik Direktör Şaban Yıldırım’a takımın oyunundan memnun olmadıklarını ifade eden tesahüratlarda bulundu.  Saha kenarında oldukça stresli ve gergin görünen Şaban Yıldırım, taraftarın aleyhte tezahürüne tepki vermesi üzerine, tribünlerde gergin anlar yaşandı. Bazı yöneticiler Şaban Yıldırım ve kulübedeki teknik heyeti sakin olmaya çağırdı. 70’inci dakada gelen golün ardından ise Şaban Yıldırım hızını alamayarak tribünlere el kol hakeketi çekti. Gol sevincini unutan taraftarlar,  Şaban Yıldırım’ı istifaya davet etti.  Taraftarların tepki verdiği anlarda  İnegölspor 2.inci golü buldu. Şaban Yıldırım ve bazı oyuncular 2. Goldün ardından taraftara yeniden el kol hareketleriyle  karşılık verince ortam iyice gerildi. Başkan Kani Ademoğlu’nun saha içine inerek yedek kulübesini sakin olmaya davet etmesinin ardından, taraftar olumsuz tezahüratını bıraktı ve statta maç sonuna kadar sessizlik hakim oldu. Karşılaşmanın sıon düdüğünün ardındna taraftarlar bordo beyazlıları trübünlere çağırarak galibiyetin sevincini paylaştı. Maçın ardından açıklama yapan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, taraftardan özür diledi.

 

 


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °