Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

İnegölspor´da Parola 3 puan

2.Lig´deki temsilcimiz İnegölspor,Pazar günü Tekirdağ deplasmanında Ergene Velimeşespor´un konuğu olacak. Bordo beyazlılar, Velimeşespor´u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

SPOR 15.10.2021 18:09:08 0
İnegölspor´da Parola 3 puan

2. Lig´de 8. Hafta müsabakaları Pazar günü oynanacak 10 karşılaşma ile tamamlanacak. Kırmızı Grupta mücadele eden bordo beyazlı temsilcimiz, deplasmanda Velimeşespor karşısında puan arayacak.

Tekirdağ Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu´nda oynanacak karşılaşma saat 14:00´da başlayacak. Karşılaşmada Ali Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz´ın yardımcılığını Mustafa Onur Özgenç ve Nezihi Aytar yapacak.  Geçtiğimiz hafta sahasında Diyarbekirspor´u 1-0 yenerek moral bulan bordo beyazlılar, Velimeşespor karşısında da 3 puan arayacak. Bordo beyazlılarda Diyarbekir maçında sakatlanan Ersel´in tedavisi sürüyor.

ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ

Basın Sözcüsü Ozan Can, Ergene Velimeşe Spor maçına ilişkin yaptığı açıklamada, “8 gün içerisinde önemli 3 maç oynadık. Bu maçlar sonucunda 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde ettik. Şuanda Play-Off hattının 3 puan gerideyiz. Liderin ise 6 puan gerisindeyiz. Hafta sonu deplasmanda Ergene Velimeşe Spor ile karşılaşacağız. Ergene Velimeşe maçını kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz ve kendimizi Play-Off hattına sokmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu doğrultuda sürüyor. Diyarbekir maçında sakatlanan Ersel´in tedavisi sürüyor. Maçta oynayıp oynamayacağı şuan belli değil. Onun haricinde eksik veya cezalı oyuncumuz yok.”

 


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °