www.hasaneroglu.com
Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi
www.hasaneroglu.com

Milletvekili Atilla Ödünç´ten Anlamlı Ziyaret

AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, Dr. Rüştü Burlu Çocuk Eğitim Sitesi´ni ziyaret ederek, eğitim gören çocuklara ülkemizin büyük bir kalkınma hamlesi başlattığını, milli yatırımlarla, kendi kökler

SİYASET 14.02.2022 11:17:47 0
Milletvekili Atilla Ödünç´ten Anlamlı Ziyaret

Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Dr. Rüştü BurluÇES´i ziyaretinde yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yürütülen faaliyetlerin gençlerimizin yarınları için planlandığını, onların sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için çalışıldığını ifade etti.

Milletvekili Ödünç: “Eğitim gören çocuklara, ülkemiz her alanda büyük atılım içine girmiştir. Yarının Türkiye´si için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde emin adımlarla, ülkemizin kaynaklarını en iyi şekilde kullanarak yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. Siz burada eğitim alan öğrencilerimiz ülkemizin geleceğisiniz. İnanıyorum ki, hepiniz en güzel şekilde yetişerek, iyi bir meslek sahibi olarak vatanımız ve milletimiz için hayırlı hizmetlerde bulunacaksınız. Bu yılları en iyi şekilde değerlendirip, sizden beklenenleri yerine getirip ülkemizin kalkınmasında rol oynayacaksınız. Çocukluk yılları insanın eğitiminde çok önemlidir. Bunun farkına varıp bu yılları en güzel şekilde değerlendirip verimli hale getirmek birinci önceliğiniz olmalıdır”dedi.

Milletvekili Ödünç; TBMM´de bir milletvekilinin yapmış olduğu çalışmaların neler olduğu ile ilgili gençleri bilgilendirdi. Mecliste ne tür faaliyetler yürütüldüğünü onlara anlatarak, hedefleri için mutlaka sıkı bir çalışma içine girmeleri gerektiğini dile getirdi.

Milletvekili Atilla Ödünç, Dr. Rüştü Burlu Okul Müdürü Doğal İlhan´a ve personele çocukları emanet ederek, çocukların eğitimi için yapılan çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti.

 

 


Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °