www.hasaneroglu.com
Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar
www.hasaneroglu.com

Mudanya 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması başlıyor

Mudanya 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması başlıyor

SİYASET 5.01.2022 21:34:01 0
Mudanya 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması başlıyor

Mudanya 1. Ulusal Fotoğraf Yarışması “Geçmişten Bugüne Mudanya´da Zamansız Fotoğraflar” temasıyla başlıyor. Kültürel mirasın korunması ve gün yüzüne çıkarılması konusunda yaptığı çalışmalara sanatı da katan Mudanya Belediyesi; doğal, tarihî ve kültürel değerlere sahipMudanya´nın ilk fotoğraf yarışmasına imza atıyor. Yarışmaya, Mudanya´nın geçmişten bugüne kültür oluşumlarını, kentsel, turistik, tarihî güzelliklerini anlatacak renkli ya da siyah beyaz fotoğraflarla katılınılabilecek. 
Başvurular https://mudanya.bel.tr/fotograf-yarismasi linkinden kabul edilecek. Son başvuru tarihi 20 Mayıs olan yarışmada birinciye 5000, ikinciye 3000, üçüncüye 2000 ve mansiyon ödülü kazanan iki kişiye de 1500´er TL verilecek. Yarışmada sergilenmeye değer bulunan eserler de, ödül töreninde Bursalıların izlenimine sunulacak. 
Fotoğraf sanatçıları Aykut Güngör, Engin Çakır, Ercan Aslan, Mustafa Seven, Özgür Çakır´dan oluşan yarışma jürisi 28 Mayıs´ta toplanacak, 30 Mayıs´ta dereceye girenlerin isimleri açıklanacak. Dereceye giren fotoğrafçıların ödülleri ise 12 Haziran´da sahiplerini bulacak. 
Fotoğraf sanatına gönül veren herkesin yarışmaya katılabileceğini belirten MudanyaBelediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Mudanya´nın görsel hikayesini, yolu Mudanya´dan geçen herkesle birlikte yazmak istedik. Yarışmada ödüle ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar, Mudanyamızın tarihi mekanlarında sergilenerek geleceğe sanatsal bir miras olarak aktarılacak” diye konuştu. 
Yarışmaya Şartnamesi ve katılım için: 
https://mudanya.bel.tr/fotograf-yarismasi-katilim-kosullari 


Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °
Salı 19 ° / 9 °