Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Mustafakemalpaşa´lı Paraşütçülerin Hedefi Milli Takım

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası´nda üçüncü olan Belediye Spor Takımı´nı tebrik etti.

14.05.2019 17:36:30 0
Mustafakemalpaşa´lı Paraşütçülerin Hedefi Milli Takım

Kısa sürede altyapısını tamamlayarak Belediye Spor çatısı altında yarışmalara katılan Yamaç Paraşütü Takımı, Ören ve Nilüfer´de elde ettikleri başarıların ardından 4-5 Mayıs tarihlerinde Burdur´da düzenlenen şampiyonadan da dereceyle döndü.

4 ayak üzerinden gerçekleştirilen Türkiye Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası´nın Burdur etabında mücadele eden Şevket Tütüncüoğlu, Özkan Yıldırım ve Bahadır Özşekerci´den oluşan Belediye Spor ekibi, takımlar klasmanında üçüncü olarak madalya almaya hak kazandı.

Kanar´dan kutlama ve destek

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, şampiyonanın ardından başarılı sporcuları makamında misafir etti.

Mustafakemalpaşa´da havacılık sporunun son yıllarda yaygınlaştığını belirten Başkan Mehmet Kanar, elverişli hava akımlarına sahip Erkızı Tepesi´nde her yıl düzenlenen festivali daha da geliştireceklerini söyledi.

Başkan Kanar; “ Yamaç paraşütü özel bir spor dalı. Sporcularımızın bu başarıları bizleri mutlu ederken, bu spora ilgi duyan gençlerimize de örnek oluyor. Belediye olarak yamaç paraşütünü desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

3.´lük kupasını Başkan Mehmet Kanar´a takdim ederek desteklerinden dolayı teşekkür eden Bahadır Özşekerci ise şampiyonanın Nilüfer´de yapılacak son etabına hazırlandıklarını, bu yarışmadan da dereceyle ayrılarak Dünya Kupası´nda milli takım formasıyla mücadele etmek istediklerini dile getirdi.

ımlar klasmanında üçüncü olarak madalya almaya hak kazandı.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °