Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Nilüfer Belediye Meclisi Şenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Nilüfer Belediyesi´ni ziyaret eden anaokulu öğrencileri, bayram coşkusunu Başkan Turgay Erdem ile paylaştılar.

GÜNCEL 18.04.2022 15:01:15 0
Nilüfer Belediye Meclisi Şenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken bayram coşkusu Nilüfer Belediyesi Halk Evi Hikmet Binası´nı sardı. Nilüfer´deki 5 anaokulundan yaklaşık 100 öğrenci Nilüfer Belediyesi barış meclisinde düzenlenen kutlama etkinliğine katıldı.

Minik öğrencilerle bir araya gelen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutlayarak, çocukları aileleriyle birlikte Nilüfer Belediyesi´nin 23 Nisan günü Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlenecek kutlama programına davet etti.

Emine Örnek Anaokulu, Görükle Çocuk Akademisi, Masal Şatosu Anaokulu, Özel Efe Sarp Anaokulu ve Özel Saygınkent Anaokulu´ndan gelen öğrenciler, meclis salonunda sergiledikleri gösterilerle bayram sevinci yaşattı. Ellerinde Türk bayrakları ve söyledikleri marşlar ve şiirlerle Halk Evi´nde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutlayan miniklerin heyecanına Başkan Turgay Erdem de ortak oldu. Etkinlik sonunda öğrenciler, Başkan Erdem´e el emeği çalışmalarından hediye edip günün anısına bol bol fotoğraf çektirirken, Erdem de çocukları çeşitli hediyelerle sevindirdi.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °