Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Öğrencilerin “Telefi Eğitimi” Çevre Gezilerinde Bugün Belediye Ziyareti

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaz dönemi için başlattığı telafi eğitimlerinin başlamasının ardından Abdulhamithan ortaokulu öğrencilerinin “Çevre Gezileri” eğitiminde Orhangazi Belediyesi Müdürlükleri ve Belediye Başkanın

BELEDİYELER 9.07.2021 09:51:11 0
Öğrencilerin “Telefi Eğitimi” Çevre Gezilerinde Bugün Belediye Ziyareti

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Abdulhamid Han Ortaokulu öğrencilerimizin Belediye Binamızda ağırlamaktan son derece mutlu olduk. Pandemi süreci içerisinde uzaktan eğitim sistemi ile devam ettiği eğitimlerine yaz döneminde gönüllü olarak tercih ettikleri telafi eğitimi sistemine katılarak biraz da olsa yüz yüze eğitim görme şansı elde ettiler. Çok zorlu bir süreçten geçtiğimizi ve bu konuda hala da tehlikenin geçtiğini söyleyemeyiz. Hiç bir Gençlerimizin hepsi bizleri pür dikkat dinlemeleri almış oldukları eğitimlerinin ne kadar önemli olduğunu bizlere vurguladı.

Belediye Müdürlükleri tanıdılar.

 Abdulhamid Han Ortaokulu Öğrencilerimiz Belediye Binası içerisinde olan tüm müdürlüklerimizi Özel Kalem Müdürümüz eşliğinde gezerek her Müdürlüklerimizden yaptıkları iş ve işlemleri hakkında bilgiler aldılar. Belediye içinde bulunan tüm müdürlüklerimizden hem bilgiler alırken hemde sordukları sorulara cevaplarını da aldılar. Uzun zaman sonra öğrencilerimiz ile bir araya gelerek hem ders niteliğinde eğitim gördüler hemde sohbet havasında muhabbet etme fırsatı bulduk. Öğrencilerimizin bu süreçte yapmış olduğu böylesine güzel bir etkinlik için öncelikle Okul Müdürümüz Serdal Kişi ´ye ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °