Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Orhangazi kitap günlerine yogun ilgi

​​​​​​​Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen “3. Kitap Günleri” Bursa Büyükşehir Belediyesi Orhangazi Gençlik ve Kültür Merkezinde kapılarını kitapseverlere açtı.

KÜLTÜR SANAT 22.11.2022 16:52:00 0
Orhangazi kitap günlerine yogun ilgi

Orhangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 3. Kitap Günleri etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği 3. Kitap Günleri etkinlikleri 27 Kasım Pazar gününe kadar sürecek.

Öğrencilere Tiyatro Sürprizi

Orhangazi Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Günlerine gelen öğrencilere Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda “ Palyaçonun Sirki” adlı tiyatro oyunu eseri sergilendi. Öğrencilerin yoğun ilgi göstererek eğlendiği Palyaçonun Sirki adlı oyun büyük bir beğeni topladı. Kocaman bir sirk içerisinde ateş çemberinden atlamaya mecbur kalan Aslanın ve dostları maymun, tavşan ve kedinin sirkteti yaşamlarını ve palyaço ile aralarındaki trajikomik hikâyesini anlatan oyun sergilendi. Öğrencilerin meraklı gözlerle izlediği Tiyatro oyunu Eğlenceli, Maceralı ve komik sahnelerle hem heyecanlandırdı hemde bol kahkaha eşliğinde sürdü.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Orhangazi’de Geleneksel hale getirdiğimiz “3.Kitap Günleri” etkinliklerimiz 21 Kasım Pazartesi Günü itibari ile kitapseverlere kapısı açtı. Kitap Günlerimizi artık Gençlik ve Kültür Merkezimizde yapmaktan ’da ayrıca mutluyuz. İlçemizin en büyük eksiklerinden bir tanesi olan Kültür Merkezi, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kitap Günleri etkinliklerimiz 27 Kasım Pazar gününe kadar sürecektir. Birbirinden güzel yazarlarımızın hem söyleşileri ile hemde imza günleri düzenleyecektir. Bizler Bunları sosyal medya hesaplarımızdan paylaşımlar yapıyoruz mutlaka takip edin. İlçemizde Kitap okuma etkinliklerimizi her fırsat buldukça düzenliyoruz, Bizlerin bu konuda tek bir derdi var kitap almayan ve okumayan kimse kalmasın. Kitap okumanın asla yaşı ve sınırı yoktur.  Kitap ruha ilaç olduğu gibi İyi bir kitap bir hazinedir. Ben bu anlamda Orhangazi Kültür ve Gençlik Merkezimizde 3. Kitap Günlerimizi Tüm Vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °