Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Orhangazi´de çöp konteynerleri temizlenip dezenfekte ediliyor.

Orhangazi belediyesi daha güzel bir Orhangazi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Orhangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçe genelindeki çöp konteynerlerini yerlerinde yıkayıp dezenfekte ediyor. 19 Temmuz

GÜNCEL 20.07.2022 13:41:40 0
Orhangazi´de çöp konteynerleri temizlenip dezenfekte ediliyor.

Orhangazi belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından düzenli olarak yapılan çöp konteynerleri yıkama ve dezenfekte çalışmalarına başladı. Normal şartlar altında yılda üç kez yapılan Çöp konteynerleri yıkama ve dezenfekte çalışmaları bütün Orhangazi´yi kapsıyor. İlçe genelinde bulunan 1500 adet çöp konteynerleri bulundukları yerde yıkama aracının içinde ortalama 5 dakikada otomatik olarak dezenfekte edilip yıkanıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ Orhangazi Belediyesi olarak bütün ekiplerimizle hemşehrilerimizi daha rahat bir Orhangazi‘de yaşatmak için gece gündüz çalışıyoruz. Bu bağlamda İlçemizgenelinde bulunan 1500 adet çöp konteynerlerimizi yılda En az üç kez dezenfekte edip yıkıyoruz. Yıkama ve dezenfekte çalışmalarımız İlçe merkezimizde ve dış mahallelerimizdeki bütün çöp konteynerlerini kapsıyor. Çalışmalarımız kısa bir süre içerisinde tüm ilçemizde tamamlanacaktır. Bu çalışma sonrası İlçemiz hem temiz bir çevreye kavuşacak, hem de sinek ve larva oluşumunu önleyecektir.” Dedi.


Salı 19 ° / 9 °
Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °