Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

ORHANGAZİ´DE EN KAPSAMLI DENETİM

Orhangazi´de bugüne kadar yapılan en kapsamlı denetimde Orhangazi KaymakamıSüleyman Özçakıcı, Orhangazi Belediye Başkan Vekili İlhan Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Sadık Elden ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayça Gündüz ile birlikte s

7.08.2020 12:02:08 0
ORHANGAZİ´DE EN KAPSAMLI DENETİM

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ‘nun, “ Tüm Türkiye´de salgın ile ilgili bugüne kadar yaptığımız en yoğun denetimi gerçekleştireceğiz” şeklinde yaptığı açıklama sonrası Orhangazi´de geniş kapsamlı bir denetim yapıldı.İlçe genelinde vatandaşların en çok yoğun olarak kullandıkları alanlar; caddeler, çarşı meydanı ve çay bahçeleri, duraklar, alışveriş dükkânları gezerek vatandaşları temizlik, maske ve mesafe kuralı konusunda uyarıldı. Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, İçişleri Bakanımız tarafından bugün tüm Türkiye genelinde uygulanmak üzere “ Kontrollü Sosyal Hayat” başlatılan uygulamaya bizlerde Orhangazi Belediye Başkan Vekilimiz, İlçe Emniyet Müdürümüz ve İlçe Sağlık Müdürümüz ile birlikte vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları alanları gezerek maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunduk dedi. 

Orhangazi Belediye Başkan Vekili İlhan Kılıç, “ Tüm Türkiye´de başlatılan “Kontrollü Sosyal Hayat” uygulamasını Orhangazi Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Sadık Elden ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ayça Gündüz ile birlikte İlçe genelinde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları alanları gezerek salgın ile ilgili uyarılarda bulunduk. Orhangazi Belediyesi olarak bugüne kadar salgınla ilgili bütün çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Bizler hiçbir zaman tedbiri elden bırakmadık. Kurallara uyduğumuz zaman vaka sayılarının azaldığını görüyoruz, bu yüzden kurallara her zaman uymalıyız diyen Başkan Vekili İlhan Kılıç üç altın kuralı Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına devam etmek ve tek dileğimiz vakaların azalması ve sona ermesidir ”dedi.

 


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °