Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Orhangazi´de hibe desteği toplantısı

Orhangazi Belediyesi ve Gemlik İş kur Müdürlüğü tarafından Orhangazi Belediyesi Nikâh Salonunda gerçekleşen Engelli ve Eski Hükümlülere hibe desteği bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Engelli ve eski hükümlülerin kendi işini kurma

BELEDİYELER 29.06.2021 17:05:30 0
Orhangazi´de hibe desteği toplantısı

Orhangazi Belediyesi ve Gemlik İş Kur ile ortaklaşa düzenlenen programda Gemlik İş Kur Müdürü Ünver Ünver “ Orhangazi Belediyesi ile ortaklaşa düzenlemiş olduğumuz engelli ve eski hükümlülere yönelik hibe desteği programını Orhangazi belediyesi nikâh salonunda gerçekleştirdik. Kendi işinin patronu olma vakti için biraz cesaretle olacağını ifade eden Ünver, Engelli ve Eski Hükümlülerin kendiişlerinin kurması noktasında güzel bir fırsat olduğunu ve bu hibe sayesinde artık kendi iş yerlerinin patronu olacağını ifade etti”.

Orhangazi Engelliler Koordinasyon Başkanı Emrullah Akçay “ Devletimizin engellilerin iş hayatına katılımı ve üretken hale gelmesi için yapmış olduğu hibe desteklerinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Bugünde Gemlik ve Orhangazi İş Kur ile ortaklaşa engelli ve eski hükümlülerin kendi işini kurmaları sırasında 65bin TL hibe desteğinden yararlanabilmeleri hakkında bilgiler verildi” dedi.


Perşembe 23.4 ° / 12.8 °
Cuma 25.1 ° / 14.6 °
Cumartesi 17.2 ° / 14.3 °