Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Orhangazi'de Eğitimde Konfor Yükseliyor

Başkan Aydın Ahmet Yesevi Okulunda Bitirilen Parke Çalışmasını Yerinde İnceledi

EĞİTİM 5.02.2024 15:37:00 0
Orhangazi

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Muradiye Mahallesi'nde bulunan Ahmet Yesevi İlk/Ortaokulu bahçesinde yapılan parke kaplama çalışmasını bitirilmesinin ardından yerinde inceledi. Okul bahçesi, planlanan çerçevede 2500 metrekare parke taşıyla kaplanarak, okulların açılmasından önce öğrencilere hizmet verecek hale getirildi.

Şimdi Evlatlarımıza Yakışır Hale Geldi

Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ahmet Yesevi okulu bahçesinin çocuklar için uygun hale getirildiğini belirtti. Aydın sözlerine “ Belediye ekipleri ara tatilini değerlendirerek okul bahçesini parke ile kapladı. Şimdi çocuklarımız daha rahat bir ortamda eğitim hayatını sürdürebilecekler. Evlatlarımıza hayırlı olsun. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da nerede bir eksik varsa, nerede bir yokluk varsa biz orada var olacağız.” ifadeleriyle son verdi.

Eğitimde Konfor Yükseliyor

Muradiye Mahallesi Ahmet Yesevi Okulu'nun Orhangazi Belediyesi ekipleri tarafından yenilenen bahçesi, 2500 metrekarelik parke taşıyla çok daha estetik ve kullanışlı bir hale getirildi. Çalışma kısa sürede tamamlanarak, okulların açılmasına yetiştirildi. Orhangazi Belediyesi, eğitime yönelik çalışmalarını ilerleyen günlerde de sürdürecek. Bu güzel çalışmalar Orhangazi’de öğrencilerin daha iyi bir eğitim ortamında yetişmesine katkı sağlayacak.


Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °