Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

ORHANGAZİ‘NİN GURURU OLDULAR

Orhangazi Belediyespor Kick Boks takımı, Mudanya'da düzenlenen Kick Boks Bursa Şampiyonası'nda büyük bir başarı elde etti.

SPOR 11.12.2023 16:11:00 0
ORHANGAZİ‘NİN GURURU OLDULAR

Turnuvaya ikisi kadın sporcu olmak üzere 7 sporcu ile katılan kulüp, 3 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük derecesiyle toplamda 5 madalya kazandı. Antrenör Erol Bal'ın liderliğindeki takım, Orhangazi'nin gururu haline geldi.

Harikasınız Gençler

Belediye Başkanı Bekir Aydın, başarılı sporcuları tebrik ederek, "Harikasınız gençler" ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Belediye Başkanı Aydın, Mudanya'daki şampiyonaya 2 kadın sporcunun da katılmasıyla birlikte 7 kişiye ulaşan takımın toplamda beş madalya alarak elde ettiği başarıyı vurguladı. Başkan Aydın, antrenör Erol Bal'ı ve sporcuları kutlayarak, " Antrenörümüz Erol Bal'ı ve sevgili sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

 

Orhangazi Belediyesi, son beş yılda gerçekleştirdiği spor yatırımlarının meyvelerini topluyor. Birçok spor dalında yapılan yatırımlarla genç sporcuların gelişimine katkıda bulunan belediye, ilerleyen zamanlarda da spor ve sporcuları desteklemeye devam edeceğini belirtti.

 


Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °