Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Sorumluluğumuzun farkındayız

MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram, “2023 seçimlerinin arifesindeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünü cumhurun zaferiyle taçlandırmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

SİYASET 28.12.2022 17:51:00 0
Sorumluluğumuzun farkındayız

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ve AK Parti İnegöl İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram’a Hayırlı Olsun Ziyaretinde bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram, “Sadece ülkemiz için değil içinde bulunduğumuz coğrafya için de büyük önem arz eden 2023 seçimlerinin arifesindeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Cumhuriyet’in 100’üncü yıl dönümünü cumhurun zaferiyle taçlandırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Seçimlere giden süreçte adayımız belli, kararımız nettir. Karar verdik, mutlaka tatbik ve takip edeceğiz. Cumhur İttifakı olarak, beraberliğimizi sonuna kadar koruyacağız. Hiçbir gevşemeye, suizana, gönül kırgınlığına müsaade etmeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Allah'ın izniyle 2023 Lider Ülke Türkiye yolunda emin adımlarla yürüyecek, ülkemizi muasır medeniyet seviyesine yükseltecek ve milletimizi huzura kavuşturmaya vesile olacağız. Bu anlamda heyetimizin ziyaretini önemsiyor, nezaketleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °