Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

TELEKOMUN YÜZSÜZLÜĞÜ!

İnegöl’de bir vatandaşın günlerdir arızalı internetini onaramayan Telekom, vermediği hizmetin faturasını zamanında ödenmesini, faturanın ödenmemesi halinde ise kapama açma ücreti alınacağı yönündeki mesajla abonesini uyarıyor

GÜNCEL 26.08.2023 17:53:00 0
TELEKOMUN YÜZSÜZLÜĞÜ!

Yüzde 60'ı Türkiye Varlık Fonu'na, yüzde 25'i Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı'na geriye kalan yüzde 15'lik hissesi ise halka ait olan Türk Telekom, İnegöl’de bazı vatandaşları mağdur ediyor.

Uzun zamandır Türk Telekom abonesi olan Ali Gürbaş İsimli vatandaş yaklaşık 1 aydır arızalı olan internetinin arızasını bildirmesine rağmen ekipler bu arızayı onaramadı. Arızanın ne zaman onarılacağı yönünde tam bir bilgi verilmeyen vatandaş ihtiyacı olan internet hizmetini para ödeyerek farklı kurumlardan alırken, Telekom ise abonenin kullanmadığı ay için ücret talep ediyor ve borcun ödenmemesi halinde kapama açma parası alacağı mesajıyla mağdur vatandaşı uyarıyor. 

Yaşadığı mağduriyet yetmezmiş gibi alamadığı hizmetin için ücret talep eden Telekom’a ateş püsküren vatandaş, “Bu nasıl bir devlet kurumu ki, bana vermediği hizmetin bedelini talep ediyor. Artı kapama açma bedeli ile benim bu alamadığım hizmetin bedelini ödeme konusunda uyarıyor. Bu ne utanmazlık. Bir aydır canımızdan bezdik. Kaç kez arızanın onarılması için aramama rağmen sorunla ilgilenecek muhatap bulamadım. Buradan bir kez daha yetkililere sesleniyorum. Vatandaşa bu zulmü yapmaya hakkını yok. Bu işi yapamayacaksanız bırakın, bırakın bilenler iş başına gelsin” ifadelerini kullandı. 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °