Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN İNEGÖLSPOR’A DESTEK ZİYARETİ

İnegölspor'a Yeniden Refah Partisi İlçe Yönetimi ve İnegöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz’dan destek ziyareti gerçekleştirildi

SPOR 8.01.2024 17:28:00 0
YENİDEN REFAH PARTİSİ’NDEN İNEGÖLSPOR’A DESTEK ZİYARETİ

Kulüp Başkanımız Osman Sevim ve Yönetim Kurulu Üyelerimizce karşılanan Yeniden Refah Partisi heyeti İnegölsporumuza tam destek mesajı verdi.

Ziyarette konuşan Yeniden Refah Partisi İnegöl Belediye Başkan Adayı Mehmet Kaygusuz; “Çok söze gerek olmadığını düşünüyorum, azimli, fedakâr çok değerli bir kulüp Başkanımız  ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz var. Sportif anlamdan başarılı olarak tanımlayabileceğimiz bir süreçten geçen İnegölsporumuzu maddi ve manevi olarak asla yalnız bırakmayacağız” diye konuştu.

Kulüp Başkanımız Osman Sevim ise yaptığı konuşmada, “Büyük bir samimiyetle yürüttüğümüz görevimizi sadece İnegölspor'umuzun en yüksek başarılara imza atması için yerine getiriyoruz. Çok önemli bütçelerle en iyi ekibi kurarak gayret ediyoruz. Şimdi İnegölsporumuza gerçek manada sahip çıkma vakti. Cefakar ve İnegölspor sevdalısı yönetim kurulumuzu, teknik kadromuzu zor durumda bırakmamak tüm İnegöl sevdalıların asli görevi olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple sıcağı sıcağına bizleri ziyaret etmeniz çok değerli. İnanıyoruz ki şehrimizin tüm değerli sizler gibi kulübümüze sahip çıkarlar. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °