Emniyet şeridini ihlal edenleri, yürüyerek cezalandırdı

Emniyet şeridini ihlal edenleri, yürüyerek cezalandırdı

Emniyet şeridini ihlal edenleri, yürüyerek cezalandırdı

Bursa’da emniyet şeridini ihlal eden otomobillere ders vermek isteyen bir vatandaş, trafik üstünlüğü olan araçların kullanması gereken şeritten yürüyerek bütün kural tanımazları cezalandırdı.
Görüntüler, İstanbul-İzmir otobanında kayda alındı. Bursa’nın merkezinden de geçen otobanda, akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğunda bazı kural tanımazlar, trafik üstünlüğü olan araçların kullanması gereken şeridi ihlal etti. Bunu gören bir vatandaş ise, bulunduğu araçtan inerek emniyet şeridinden yürümeye başladı. Trafik ihlali yapanları unutamayacakları bir ders veren yaya, sosyal medyada ‘adam gibi adam’ olarak ilan edildi.
Emniyet şeridinin adaletini sağlayan vatandaşı önünde görenler ise, hiçbir tepki gösteremeden yeniden normal şeridine dönmek için girişimde bulundu.


42.6° / 29.1°

Tarım ve Orman Bakanı Yardımcısı Gümen’den TARPOL’un "şap raporu"na tepki

Kontrolden çıkan araç bariyere çarptı: 2’si çocuk 4 yaralı

Büyükşehir Yaz Okulları’nda minik yüzücülerin sertifika heyecanı

Bursa sahillerinde ‘Mavi Bayrak’ dalgalanıyor

Emniyet şeridini ihlal edenleri, yürüyerek cezalandırdı

Osmangazi Gençliğinden broşürlü vicdan çağrısı