Komşusunu vurup intihar etti

Komşusunu vurup intihar etti

Komşusunu vurup intihar etti

Ankara’nın Çubuk ilçesinde bir kişi, komşusunun evine girdi ve 21 yaşındaki genç kızı öldürdü. Şahıs cinayetin ardından aynı silahla intihar etti.
Edinilen bilgilere göre olay, Yıldırım Beyazıt Şehit Mustafa Aslan Caddesi, Naim Sokak üzerindeki bir binada 2 Mayıs günü saat 20.30 sıralarında meydana geldi. M.A. (50) adlı şahıs, yan komşusu H.Ç.’nin (21) evine girdi. Silah ile önce genç kızı kafasından vurdu, daha sonra da kendi başına ateş ederek intihar etti. Komşularının silah sesi ve cinayeti duymadığı binada her iki kişinin de yalnız yaşadıkları ve komşu oldukları bilgisine ulaşıldı. İş yerinde arkadaşları, mesaiye gelmeyen arkadaşlarının durumdan şüphelenerek polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen M.A. ve H.Ç.’nin cenazesi önce Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi morguna, buradan da otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.


23.4° / 12.4°

Artvin’de köylüler tarafından bulunan yavru ayı ekiplere teslim edildi

Bolu’da köylülerin çöplerini döktüğü alanda yangın

Kontrolden çıkan traktör şarampole yuvarlandı

İçişleri Bakanlığı, Özel’e saldıran şahsın 2020’de şartlı tahliye ile serbest kaldığını açıkladı

Bakan Bak: "CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum"

Diliskelesi’ne kültür merkezi kazandırılıyor